CSAPAT | AIRSOFT |GALÉRIA |LINKEK |

MI AZ AIRSOFT?

Az airsoft gyökerei az 1980-as évektől indultak Kelet-Ázsiából. Magyarországon 2003 környékén jelent meg a játék és mára már a pár tucat lelkes amatőr több ezres rendszeresen Airsoftozó tömeggé nőtte ki magát.

Ez egy olyan hobbi, amelyben a játékosok katonai, vagy bűnüldözési, harci szimulációban vesznek részt, az eredetiekhez kinézetükben teljesen hasonlatos replikákkal.

A cél általában különleges feladatok teljesítése, az ellenfél likvidálása. Számos játékmód, helyszín és sztori teszi változatossá a rendezvényeket!

A nagyrészt elektromos működésű, sorozatlövésre is alkalmas airsoft fegyverek 18 év felett engedély nélkül birtokolhatóak, lőtávjuk 40-50 méter, de torkolati energiájuk jóval alacsonyabb a hagyományos légfegyverekhez képest. Legfeljebb bőrfelületi sérülést okozhatnak, de megfelelő védőfelszereléssel és a biztonsági szabályok betartásával minden baleset elkerülhető.

Az airsoft legfontosabb eleme a játék közben ualkodó "becsületrendszer". Mivel a 6mm -es műanyag lövedékek nem hagynak festéknyomot, ezért a játékosoknak kell jelezniük, ha találatot kapnak. Ezt hangos "MEGVOLT!" kiáltással jelzik, ez után pedig elhagyják a játékteret.

A résztvevők becsülete, a fair-play szabályok betartása és a játékosok egymás iránti tisztelete engedi meg azt, hogy akár több száz fős játékok is egyszer legyenek realisztikusak, izgalmasak és élvezetesek.

A játék szabályait itt találod: Magyar Airsoft Szabályzat

2011 - VADKANOK AIRSOFT TEAM - MINDEN JOG FENNTARTVA - KAPCSOLAT: INFO@VADKANOK.COM