CSAPAT | AIRSOFT |GALÉRIA |LINKEK |
CSAPATUNK

Csapatunk 2005 decemberében alakult lelkes Miskolc környéki srácokból, de pálya gondok miatt az első „igazi” játékra csak 2006 tavaszán került sor. Mivel akkoriban a régióban még semmilyen airsoft élet nem volt, így magunknak kellett kitaposni az ösvényt. A korai szakaszban nagyon körülményes volt a replikák beszerzése és a pályák felkutatása, de végül megbirkóztunk a kezdeti nehézségekkel és sikerült összekovácsolnunk egy olyan keménymagot akikre mindig lehet számítani.

2007 végén barátainkkal együtt megalapítottuk a Miskolci Airsoft Egyesületet, melynek azóta is fontos részét képzik csapattagjaink.

Inkább jókedvű és segítőkész, baráti társaságként és játékszervező bandaként ismernek minket, mint elit alakulatként, de a komolyabb kihívásokat jelentő itthoni és külföldi játékokon is mindig megálltuk a helyünket.

Jó kapcsolatot ápolunk a többi airsoft csapattal határainkon innen és túl. Rendszeresen segítünk játékok és egyéb rendezvények szervezésében és lebonyolításában, így amikor csapatunk szervez nagyobb játékokat évente néhány alkalommal, magunk is rengeteg segítséget kapunk a többi airsoftostól. A számtalan helyi gyakorlójáték és a sok-sok nagyobb létszámú rendezvényünk után már több nemzetközi játék szervezésén is túl vagyunk, így mára már bátran elmondhatjuk, hogy a Vadkanok Airsoft Team folyamatosan építi és szerves részét képzi a magyarországi Airsoft életnek...

TAGOK

2011 - VADKANOK AIRSOFT TEAM - MINDEN JOG FENNTARTVA - KAPCSOLAT: INFO@VADKANOK.COM